B&B Logies Goedeleve

Op slechts 5 kilometer van Sneek en vlakbij het Sneekermeer ligt op een oude huisterp een mooie kop-rompboerderij uit begin 1700 met daarin een kleinschalige Bed and Breakfast of, zoals de Friezen zeggen, een “Bed & Brochje’.

De gastenkamer is een rustige uitvalsbasis om het Friese land te leren kennen, fraaie steden als Bolsward en Franeker te verkennen of de elfstedentocht te rijden.

De woonboerderij

In de voormalige schuur van de woonboerderij is een gezellig gastenverblijf gerealiseerd dat plaats biedt aan 2 personen. Bij de verbouwing zijn de oorspronkelijke elementen bewaard gebleven en stijlvol gecombineerd met modern gemak.
De voormalige boerderij wordt omringd door een grote landschappelijke tuin met oranjerie. In het schapenweitje met Ouessant schaapjes staat een ooievaarsnest.

De B&B

De Bed and Breakfast heeft een eigen ingang met een ruime hal met douche en separate wc.
Op de begane grond bevindt zich de gezellige woonkamer, uiteraard met koffie- en theevoorzieningen en tv. Het ontbijt wordt hier geserveerd of op het terras.

In de romantische slaapkamer op de eerste verdieping, met het fraaie blauwe Toile de Jouy behang, slaapt u heerlijk in boxspringbedden, in de volkomen stilte van het Friese platteland.

De inrichting van de kamers is in een zeer persoonlijke huiselijke sfeer en het resultaat van vele bezoekjes aan antiek- en brocante markten en vide greniers.

In de woonkamer is allerlei informatie te vinden over wat de omgeving u verder te bieden heeft.

Of u nu de Elfstedentocht wilt rijden, schaatsen, varen of fietsen, het is uitstekend mogelijk vanuit Logies Goedeleve.

Bekijk de tarieven of neem direct contact met ons op  voor de beschikbaarheid.

Neem contact met ons op